MOVTIVATION CAN'T TAKE YOU VERY LONG
– IF YOU HAVEN'T GOT THE LEGS

Alle deltagere kommer på et skræddersyet træningsforløb bestående af tests, spinning og landevejstræning som forberedelse til mødet med de Italienske bjerge i efteråret. Hvis man ellers passer sin træning vil man have 3.000 km i benene inden efterårsturen til Italien. Træningsforløbet varetages af professionelle instruktører fra AimHigh.

AimHigh v/Rune Larsen har mange års erfaring med at træne individuelle udøvere samt større træningsgrupper som virksomheder og netværksgrupper. Rune Larsen er tidligere landstræner i Danmarks Cykle Union, er træner for bl.a. Jakob Fuglsang og står bag hele 26 EM- og VM-medaljer. AimHigh har stor erfaring med træning af verdenseliten såvel som nybegynderen, og målet er at udfolde potentialet hos den enkelte.

Trænerteamet består af Rune Larsen, Adam Erritzøe og Jacob Ørholm.

AimHigh tester alle deltagere i starten og slutningen af forløbet, og forestår også den ugentlige træning, der sikrer at alle deltagere er klar til at møde Italiens bjerge i efteråret. Rolf Sørensen deltager på udvalgte træninger i Danmark og leder holdene til den ultimative challenge i Italiens bjerge.

TEST VED AIMHIGH

HØJ KVALITET
AimHigh's tests er af høj kvalitet. Der benyttes kun præcisionsudstyr til alle målinger, og de er meget grundige med deres metoder. Det giver de mest præcise og brugbare målinger – og du kan anvende dem direkte i din træning.

FUNKTIONEL ARBEJDSTÆRSKEL
Testen hos AimHigh, der bl.a. giver viden om den enkelte deltagers funktionelle arbejdstærskel, foregår bl.a. ved at måle puls, respirationsfrekvens, volumen og subjektiv belastning.

Nyeste viden
”I gamle dage” var det syregrænsen, der blev betragtet som den kritiske grænse, og den blev målt ved hjælp af laktatmålinger. Denne kritiske grænse bliver nu i stigende grad erstattet af den langt mere funktionelt anvendelige FTP (Functional Treshold Power = Funktionel Arbejds Tærskel). AimHigh benytter naturligvis også her den nyeste viden på området.

TESTEN INDEHOLDER FØLGENDE:

  • Måling af vægt og kropssammensætning (fedtprocent).
  • 10 sek. Wingate-test, der tester din evne til at arbejde anaerobt (eksplosivt).
  • Submax-test til bestemmelse af den funktionelle arbejdstærskel (FTP). Testen giver et billede af din evne til at arbejde aerobt (intensiv udholdenhed).
  • Max-test – tester rytterens maksimale aerobe kapacitet.
  • Ved submax- og max-test måles iltoptagelse.
  • Efter testen gennemgår AimHigh testresultaterne med dig. Testen giver dig præcise data, som er direkte anvendelige i den daglige træning.
     

SPINNING

SØNDAGSTRÆNING

Vi starter landevejstræningen op i april måned. Vi træner fast sammen hver søndag morgen i perioden april-september (i juli holder vi ferie) med start kl. 8.30 fra Travbanen i Charlottenlund. Fællestræninger bliver fordelt på kryds og tværs af de forskellige hold, så der bliver rig lejlighed til at lære de andre deltagere at kende.

Holdene kan indimellem blive splittet op efter niveau, så alle får det optimale ud af træningen. Der vil være fokus på teknik og opbygning af formen henover træningsperioden. Søndagstræningen vil dog også indeholde diverse challenges. Vi skal bl.a. køre holdløb på flyvestation Værløse, og til Båstad i Sverige og til Roskilde.

Som opstart vil der være mulighed for spinning i WellCome Fitness & Spa i Hellerup. Spinning foregår søndage i februar og marts med instruktører fra AimHigh. Da der er begrænsede pladser foregår tilmelding til disse timer efter først til mølle princippet.

Spinning timerne er bygget op omkring intervaltræning, der er en god og effektiv træningsform, der øger din maksimale iltoptagelse og dermed din kondition. Alle timerne slutter af med en 3 minutters max test, hvor du med stor sandsynlighed vil se en positiv udvikling fra starten af spinningforløbet til slutningen.