I samarbejde med Rolf Sørensen
 
 
cc18_logo_neg.png
 
cc_iseo.jpg
 
rolf_cc.jpg
 
 

2018

RIDING FOR A CURE

Cycling Challenge er et eksklusivt og lukket netværk af erhvervsledere, der cykler til fordel for Børne Hjernecancer Fonden (BHCF). Deltagerne indsamler midler og agerer samtidig som ambassadører og aktive støtter for BHCF. 

BHCF arbejder for etableringen af et center i Danmark for behandling af, og forskning i, hjernetumorer der rammer børn. Målet er, at sikre overlevelse for de børn der hvert år verden over får konstateret en hjernetumor. 

 

Seks hold á 10 personer danner gundlaget for Cycling Challenge. Her bliver der i et forløb på 9 måneder dystet på landevejen og på fundraising frem mod den store finale i september.

Hver hold har en kaptajn der forunden at sætte holdet også holder styr på sine ryttere og de forskellige aktiviteter. Hver måned bliver holdene udfordret via en række challenges, som giver point til holdet. Alt sammen styres digitalt via en app, hvor deltagerne også kan følge holdstillingen.

Den store finale bliver afholdt i udlandet sammen med Rolf Sørensen.

 
 
 
cc-lombardiet-teamwork.jpg
 
 

2018

ROLF SØRENSEN & ITALIEN

Rolf Sørensen har siden premiereåret i 2014 været en fast del af Cycling Challenge, og deltaget på den årlige tur til Italien, hvor holdene dyster i bjergene. I 2018 tager vi Rolf ud af de vante rammer i Italien, men til gengæld bliver det ikke helt uvant i det klassiske Tour de France område omkring Mont Ventoux. Det er en glæde i år at kunne præsentere Jørgen Leth som Rolf's wingman, når der skal fortælles historier og anekdoter fra cykelsportens verden. 

Stolte er vi også af at kunne præsentere Jørgen Marcussen som ansvarlig for årets ruter, hvor der naturligvis skal prøves kræfter med Mont Ventoux. 

Rolf er en fast del af Cycling Challenge familien, og hans engagement og kontakter sikrer hvert år en uforglemmelig oplevelse.

Kærligheden til cyklen, stigningerne og de mennesker der er blevet en fasttømret del af Cycling Challenge smitter af på resten af holdet. At opleve Rolf på cykel er uden sammenligning - anekdoterne, træningstipsene og de professionelle mekanikere fra hans karriere som professionel cykelrytter gør turen helt unik. Med Claudio Corti i spidsen til at styre tropperne, følger de med os til årets afstikker til Frankrig.

Vi er stolte og beærede over, at have Rolf som en del af familien.

 
 
 

2018

PROGRAMMET

 

FORLØBET

Cycling Challenge strækker sig over ni måneder. Start med spinning i februar indtil vi rammer landevejen i starten af april. Der er ugentlig fællestræning hver søndag under kyndig vejledning af vores træner team fra OOB Life. Frankrigsturen i september måned udgør kulminationen på træningsforberedelserne. Undervejs i forløbet er der en række fælles arrangementer og netværksmiddage, hvor vi bl.a. spiser på restaurant AOC. Den tredje og sidste netværksmiddag markerer afslutningen på forløbet. Det er her vi kårer vinderholdet af Cycling Challenge 2018 og afslører indsamlingsresultatet til Børne Hjernecancer Fonden.

 

HOLDENE

Alle deltagere tilhører et hold med navn og en farve. Hvert hold består af 10 ryttere - heraf én kaptajn som sætter sit hold. Holdkaptajnens fornemmeste opgave er at holde styr på sit hold og måske endda lede holdet til sejr.

Holdene dyster på cyklen såvel som i fundraising. Desto flere midler til Børne Hjernecancer Fonden desto flere point. De sportslige point hentes hjem gennem træning & diverse challenges i Frankrig. 

 

 

KONKURRENCEN

Vores specialudviklede app holder løbende holder styr på pointstillingen og de enkelte deltagere i dysten om Cycling Challenge trofæet. Vinderholdet er det hold, der formår at få holdånd, indsamling og præstation til at gå op i en højere enhed.

 

NETVÆRK

Den enkelte deltager er en del af sit hold, men først og fremmest deltager på Cycling Challenge, hvor netværket og det sociale aspekt vægter højt. Gennem årene har de enkelte deltagere opbygget nære relationer til de øvrige Cycling Challenge deltagere.

Den ugentlige søndagstræning og turen til Frankrig med Rolf Sørensen sætter rammerne for de sportslige mødepunkter. Derudover mødes alle deltagere på tre netværksmiddage. Kommunikationen holdene og deltagerne imellem foregår via WhatsApp, mail samt via vores specialudviklede Cycling Challenge app hvor alle deltagere figurerer.

 

 
 
 
Iseo_panzanica.jpg
 

2018

Fra DELTAGERNE

 
Jeg kom ind i Cycling Challenge for at støtte Anettes beundringsværdige kamp mod en djævelsk sygdom. Hendes drive og engagement er enestående. Ovenikøbet kom min cykeltræning til at give mere mening. Og jeg fandt et godt fællesskab, som i virkeligheden også er et netværk med mange spændende personer. På toppen af det hele er der Rolf Sørensen, der er en fortælling for sig selv. Han er netop ikke en kransekagefigur, men er gået fuldt ind i arbejdet, leder og guider os alle sammen. Og hvis man ellers kan holde til det, mangler der ikke anekdoter og iagttagelser fra mange år i toppen af international cykling ud på de små timer i det gamle kloster i Iseo søen.
— Michael Ulveman, partner Ulveman&Børsting og deltager i CC 3 år i træk
 
Som en novice indenfor cykelsporten blev beslutningen om deltagelse i CC14 hurtigt efterfulgt af lyst/vilje til ikke blot at gennemføre, men tillige at flytte personlige grænser. Forløbet var en enestående oplevelse som kulminerede med en uforglemmelig tur til Italien. Der blev skabt venskaber for livet og min illusion om, at det må være kedeligt at sidde på cyklen flere timer i træk, blev gjort til skamme. I rette selskab med dygtige instruktører er det en fabelagtig fritidsbeskæftigelse. At man så samtidig kan støtte et godt formål afstedkommer blot, at deltagelse til næste år er et must.
— Morten Chrone, Group CCO HusCompagniet og deltager i CC 4 år i træk
 
 
 
CC_iseoDSCF3105.jpg
 
 

2018

NYE MEDLEMMER

Cycling Challenge er en lukket klub, og vi har en begrænsning på 60 deltagere. Kaptajnerne er ansvarlige for holdsætningen. Deltagelse i Cycling Challenge kræver derfor invitation fra en af de 6 kaptajner, der konstant scouter markedet for nye potientielle ryttere. 

Cycling Challenge kan kontaktes på mail her info@cyclingchallenge.dk
Eller ved henvendelse til Børne Hjernecancer Fonden, Anette Overby, på telefon 20 93 98 97.