CHALLENGES OG TROFÆET

Alle hold dyster i pointkonkurrencen om det eftertragtede Cycling Challenge trofæ. Vinderholdet af årets Cycling Challenge er det hold, der indsamler flest point i holdkonkurrencen over forløbet (fra holdet er sat til afslutningsmiddagen i oktober). Holdene optjener point gennem indsamling, træning og sportslige challenges undervejs.

Vinderholdet er det hold, der formår at få holdånd, performance & indsamling til at gå op i en højere enhed. Vores specialudviklede app holder løbende styr på pointstillingen og de enkelte deltagere. Den ultimative challenge bliver efterårsturen i Italien med Rolf Sørensen.
 

REGLERNE

I forbindelse med afholdelse af den første netværksmiddag vil reglerne for årets Cycling Challenge blive præsenteret. Reglerne definerer hvordan holdene optjener point i konkurrencen gennem sportslige præstationer og indsamling til Børne Hjernecancer Fonden. Holdene kan dog allerede begynde at optjene point på indsamlingen i det øjeblik holdet er sat. Optjening af point via challenges og de øvrige sportslige elementer påbegynder når udendørstræningen starter i april måned.

APP & CHALLENGES

Vi har udviklet vores egen app, så det hele tiden er synligt, hvem der fører konkurrencen. Udover løbende at holde styr på pointstillingen fungerer app'en som oversigt over alle hold og ryttere. App'en kan således bruges som et opslagsværk på de enkelte deltagere. Via app'en kan man også følge med i den løbende indsamling til Børne Hjernecancer Fonden. Endelig er det også via app'en, at man som deltager kan få et overblik over aktuelle challenges i konkurrencen.

Challenges spiller en stor rolle i forløbet og konkurrencen. Hver måned præsenteres der nye pointgivende challenges. Challenges kan være på det sportslige plan eller relateret til indsamlingen til fordel for Børne Hjernecancer Fonden. Nogle gange vil challenges være pointgivende ved gennemførelse, andre gange er der tale om en konkurrence hvor kun de bedste ryttere og/eller hold honoreres.